“De pianolessen van Norbert zijn heel erg leuk. Je leert er goed improviseren maar ook techniek oefeningen. Norbert speelt zo’n beetje alle muziekstijlen en is daar ook heel goed in. Hij staat altijd klaar voor je nieuwe ideeën en wil ze ook graag uitvoeren. Hij is een goede leraar die weet wat hij doet.”
Rosa Hillebron

“Tijdens mijn studie DM aan het conservatorium te Den Haag, waren de harmonie aan de piano lessen van Norbert een zeer educatieve en didactische ondersteuning m.b.t. harmonieleer en muziektheorie”
Nicole Hermans

“De lessen van Norbert draaien allemaal om het improviseren, zij het direct of indirect. Hij kan op hoog niveau lesgeven en de theorie en techniek goed overbrengen. Flexibel en altijd aardig zijn is iets waar je op kunt rekenen bij Norbert, evenals een geweldige les!
Tom Smeding

“De pianolessen bij Norbert zijn erg leerzaam. Door de benadering vanuit de theorie krijg ik de juiste tools om zelf aan de slag te kunnen. Niet standaard muziek stukken leren, maar de muziek begrijpen. Daarnaast staat Norbert altijd open voor een eigen invulling van de les. Zo kan ik met al mijn muzikale vragen bij hem terecht. Kortom, een goede en leuke muziekleraar.”
Bart-Jan Maat

“Als ik van Norbert les krijg, vind ik het soms heel lastig, maar als ik hetzelfde dan een week of 2 later speel merk ik toch hoeveel ik daaraan heb gehad!! Kortom hele goeie lessen dus!!”
Justus van Klaveren

“Ik heb ruim 1 jaar les van Norbert van den Bos. Hij is een enthousiaste pianodocent. Die op een leuke en professionele manier theorie en praktijk combineert. Zowel improviseren als spelen van bladmuziek heeft zijn volledige aandacht. Na zijn les heb ik altijd zin om meteen thuis te gaan spelen.”
Eugène de Roy van Zuidewijn

“Ik vind de pianolessen bij Norbert heel erg leuk omdat je altijd met muziek die jij leuk vindt kan komen en wanneer je dat leert, je ook weer allerlei akkoorden en toonladders leert!
Norbert komt zelf natuurlijk ook met leuke ideeën zoals noten leren lezen of 1 keer in het jaar een klassiek muziekstuk leert als je dat leuk vindt! Ik heb het heel erg naar mijn zin!”
Niels (12 jaar)